Om oss

Omdi är din djurvän på nätet och det självklara valet för alla djurägare. Hos oss står våra kunder och djuren alltid i fokus. Vi har därför valt att arbeta efter principen ”köp som gör nytta”, vilket innebär att alla köp som görs via Omdi.se bidrar till någonting bra.

Omdi betyder ”Omtanke Direkt” på köpet, vilket betyder att du som kund alltid får valet att skänka minst 5 % av ditt ordervärde till någon av våra samarbetsorganisationer. För oss är det en självklarhet att företag ska sträva efter att göra nytta. Eftersom djur är vår passion så är det även naturligt att det är till djuren som vi vill att våra pengar ska gå. De flesta av organisationerna som vi samarbetar med drivs på helt ideell basis, så har vi möjlighet att underlätta deras arbete och göra en insats för djuren så ställer vi gärna upp!

Omdi.se är certifierad av Trygg e-handel. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg och säker när du handlar hos oss.

På Omdi arbetar vi hållbart för miljöns skull. Vi återvinner allt vi förbrukar, minimerar användning av onödiga plastförpackningar och strävar efter att minska energiförbrukning inom verksamheten.   

Vår filosofi

”Kunden i fokus – Djuret i centrum”

Du som kund står alltid i fokus och det är viktigt för oss att du är 100 % nöjd med oss, vår service och våra produkter. Har du några frågor eller funderingar så kontakta vår kundtjänst så gör vi allt för att hjälpa dig.

Djuret i centrum syftar till att det är djuren som är det centrala i vår verksamhet. Omdi vilar på principen att djuren kommer först, det är med dem i tankarna som vi som företag finns och drivs.