Varumärken

Hos Omdi hittar du populära varumärken från kända och etablerade leverantörer.

Acana

Webbsida: www.acana.se

Acana tillverkar kattfoder och hundfoder av färska regionala ingredienser. Deras filosofi är att leverera ett ”biologiskt korrekt” foder som ger ditt djur den näring som återfinns i naturen. Sedan 1985 har lokala odlare levererat kvalitetsingredienser till Acanas egna prisbelönade kök.


Bozita

Webbsida: www.bozita.se

Bozita är ett svensktillverkat katt- och hundfoder av hög kvalitet som innehåller allt som behövs för att ditt djur ska må bra. Bozita tillverkar både torr-och våtfoder för såväl katt som hund med fokus på smaker från den svenska naturen.


Dogman

Webbsida: www.dogman.se

Dogman är ett svenskt företag som grundades i Lund 1965. De erbjuder en mängd kvalitetsprodukter för bland annat hund och katt.


Eukanuba

Webbsida: www.eukanuba.se

Eukanuba är ett storsäljande katt- och hundfoder som innehåller högklassiga ingredienser av finaste kvalité. Fodret är väldigt skonsamt och lättsmält och passar därmed utmärkt till känsliga och allergiska djur.


Ever Clean

Webbsida: www.everclean.se

Ever Clean är ett väldigt populärt kattsand med extremt bra uppsugningsförmåga. Deras popularitet beror även mycket på sandens förmåga att reducera dålig lukt. Kattsanden bildar stora klumpar som är enkla att plocka upp. Ever Clean finns i flera olika varianter.


Extreme Classic

Webbsida: www.extremeclassic.se

Extreme Classic är ett kattsand som räcker länge med en väldigt bra absorptionsförmåga. Sanden avger minimalt med dam och fastnar inte på din katts tassar. Den bildar bra klumpar vilket gör den enkel att plocka upp, samtidigt som den avger minimalt med lukt.


Four Friends

Webbsida: www.fourfriends.se/

Four Friends tillverkas av familjeföretaget Lupus i Västerås. De levererar hundfoder och kattmat gjorda på ingredienser utan tillsatser. De tillverkar även populärt ett populärt kattsand som effektivt döljer lukt och absorberar vätska. Finns med doft av lavendel och oparfymerat.


Gibbon

Webbsida: http://www.gibbon.se/

Gibbon är en av Nordens största grossister inom zoologisk handel. De säljer allt till husdjur och har även ett eget varumärke.


Iams

Webbsida: www.iams.se

Iams tillverkar hund-och kattfoder baserat på animaliska ingredienser. Iams finns för ditt djurs olika livsstadier och produceras av högkvalitativa råvaror med fokus på ditt djurs näringsbehov.


Kong

Webbsida: https://www.kongcompany.com/

KONG har ett väldigt populärt sortiment av leksaker för husdjur. De är välkända för sina slitstarka produkter som både är underhållande och stimulerande.


Mormors hembakta hundkex

Webbsida: http://mormorshembaktahundkex.se

Sveriges första 100% KRAV ekologiska hundkex.


Nobby

Webbsida: www.nobby.se

Nobby är ett tyskt varumärke som erbjuder ett heltäckande sortiment av djurprodukter. Nobbys produkter är kända för sin goda kvalitet och bra pris.


Orijen

Webbsida: www.orijen.se

Orijen finns som katt-och hundfoder och använder endast färska regionala råvaror. Fodret är spannmålsfritt och innehåller mycket protein och inga onödiga kolhydrater. Fodret innehåller 75-80% animaliska proteinråvaror, 20-25% vegetabiliska råvaror och inget spannmål eller majs.


Planet Pet

Webbsida: http://www.planetpet.eu/

Planet Pet är ett finskt varumärke bildat 2009 som tillverkar produkter för både hund och katt. Vid köp av Planet Pets produkter så doneras 1 % av vinsten till en djurrättsorganisation.